|
|
1. 2. 2005
DAN |
K O S I L O |
01. 02. |
TO |
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, HRENOVKA (telečja) ALI ŽITNI POLPET, PASIRANA ŠPINAČA, PIRE KROMPIR, SOK, KRUH |
02. 02. |
SR |
KOSTNA JUHA ALI RIBJA JUHA, PERESNIKI Z MESNO OMAKO (mešano mleto meso) ALI PERESNIKI NA MASLU, SIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH |
03. 02. |
ČE |
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, GOLAŽ Z MESOM (goveji file) ALI BREZ MESA, POLENTA, SOK, KRUH, SLADOLED |
04. 01. |
PE |
MINEŠTRA Z MESOM ALI BREZ MESA prekajeno šunka), GIBANICA, SOK, KRUH, MEŠANO SADJE |
|
|
|
07. 02. |
PO |
ZELENJAVNA JUHA, ŠPAGETI Z MESNO ALI PARADIŽNIKOVO OMAKO (mešano mleto meso), SIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED |
08. 02. |
TO |
- |
09. 02. |
SR |
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, MESNA (svinjsko stegno) ALI ZELENJAVNA RIŽOTA, ŽITNI POLPET, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, MEŠANO SADJE |
10. 02. |
ČE |
JUHA Z ZAKUHO, OMAKA IZ MLETEGA MESA (mešano mleto meso), KROMPIRJEVI OCVRTKI, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SADJE |
11. 02. |
PE |
KROMPIRJEV GOLAŽ Z MESOM (goveje pleče) ALI BREZ MESA, GIBANICA ANANASOV KOMPOT, KRUH |
|
|
|
14. 02. |
PO |
JUHA Z ZAKUHO, SESEKLJAN ZREZEK ( mleto mešano meso) ALI ZELENJAVNI ZREZEK, PIRE KROMPIR, MEŠANA ZELENJAVA NA MASLU, SOK, KRUH |
15. 02. |
TO |
BISTRA JUHA z ZAKUHO, OCVRTI ZREZEK (svinj. ribica) ALI ŽITNI POLPET, ZELENJAVNI RIŽ, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH |
16. 02. |
SR |
ZELENJAVNA JUHA, MAKARONOVO MESO (puranje meso) ALI MAKARONI NA MASLU, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, MEŠANO SADJE |
17. 02. |
ČE |
JUHA Z ZAKUHO, PEČEN PIŠČANEC (piščančja prsa) ALI ŽITNI POLPET, KROMPIRJEVA SOLATA, SOK, KRUH, SLADOLED |
18. 02. |
PE |
JEŠPRENJEVA JUHA Z MESOM (prekajena šunka) ALI BREZ MESA, BUHTELJ, SOK, KRUH, MEŠANO SADJE |
|
|
|
21. 02. |
PO |
JUHA Z ZAKUHO, MESNE KROGLICE (mešano mleto meso) ALI ŽITNI POLPET, PARADIŽNIKOVA OMAKA, PIRE KROMPIR, SOK, KRUH |
22. 02. |
TO |
JUHA Z ZAKUHO, POLŽEKI Z MESOM (svinj. stegno) ALI POLŽEKI NA MASLU, SIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, MEŠANO SADJE |
23. 02. |
SR |
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, RIBJA KOCKA ALI ŽITNI POLPET, MASLENI KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, MEŠANO SADJE |
24. 02. |
ČE |
ZELENJAVNA JUHA, ŠPAGETI Z MESNO OMAKO ( mešano mleto meso) ALI S PARADIŽNIKOVO OMAKO, SIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED |
25. 02. |
PE |
SEGEDIN GOLAŽ Z MESOM (svinj. stegno) ALI BREZ MESA, POLENTA, SOK, KRUH, NAVADNI JOGURT |
|