OŠ Bratov Polančičev Maribor

Domov > Za starše > Obvestila

OŠ Bratov Polančičev Maribor

Bazar 2011

OŠ Bratov Polančičev Maribor

9. 11. 2011

Spoštovani! 

Na Osnovni šoli bratov Polančičev Maribor že osmo leto pripravljamo Praznični bazar v prednovoletnem času. Zgodil se bo v  soboto, 3. 12. 2011, v prostorih naše šole. Zahtevnega projekta ne bi mogli izpeljati brez vaše podpore in neposrednega sodelovanja.

Z našim bazarjem se začenjajo najlepši dnevi ob koncu leta. V program bo vključenih zelo veliko dejavnosti, prislužena sredstva pa bomo namenili v posodobitev športnih površin, ki omogočajo “Zdrav življenjski slog”.

Prosimo vas za podporo in sodelovanje s praktičnimi darili, ki bi jih lahko ponudili pri srečelovu. V poštev pride široka paleta izdelkov, na primer pisarniški material, knjige, igrače, darila, lahko tudi vrednostni boni, usluge oziroma artikel iz vašega programa. Za dodatna pojasnila vam je na voljo Zdenka Križanič, na telefonsko številko: 041 266 166.


Z vašo pomočjo bomo spet ustvarili dogodek, ki bo zanimiv za udeležence, odmeven v javnosti in koristen za našo pedagoško dejavnost.

 

 Maribor, 2. 11. 2011                                                                                                                                              Brigita Smogavec

 

 

Helena Konšak

   

Najdi.si logo

Zadnja sprememba: 13. 9. 2012 [ Kazalo ]