|
|
3. 11. 2006
DAN
|
K O S I L O
|
|
|
|
06. 11.
|
PO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, ŠPAGETI Z MESNO OMAKO, PARMEZAN, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED
|
07. 11.
|
TO
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, PIRE KROMPIR, ŠPINAČA, HRENOVKA, SOK, KRUH, MEŠANO SEZONSKO SADJE
|
08. 11.
|
SR
|
KOSTNA JUHA Z ZAKUHO, STROGANOV, POMFRI ALI KROMPIRJEVI OCVRTKI, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED (jedilnik sestavili učenci 9. b)
|
09. 11.
|
ČE
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, PEČEN PIŠČANEC, PIRE KROMPIR, ZELENJAVA NA MASLU, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
10. 11.
|
PE
|
PIŠČANČJA OBARA Z ZLIČNIKI, MARELIČNI ALI SLIVOV CMOK, KRUH, SOK, MEŠANO SEZONSKO SADJE
|
|
|
|
13. 11.
|
PO
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, PERESNIKI Z MESNO OMAKO, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, MEŠANO SEZONSKO SADJE
|
14. 11.
|
TO
|
KOSTNA JUHA Z ZAKUHO, SVINJSKA RIBICA V GOBOVI OMAKI, RIZI BIZI ALI kRUHOV CMOK, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
15. 11.
|
SR
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, OCVRTA RIBJA KOCKA ALI PEČEN OSLIČ, KROMPIRJEVA SOLATA, SOK, KRUH, SEZONSKO SADJE
|
16. 11.
|
ČE
|
KOSTNA JUHA Z ZAKUHO, PEČEN PIŠČANEC (BEDRA ALI PRSA), POMFRI, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
17. 11.
|
PE
|
GOLAŽ Z MESOM, ŠPAGETI, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED
|
|
|
|
20. 11.
|
PO
|
KOSTNA JUHA, SESEKLJAN ZREZEK, PIRE KROMPIR, MEŠANA ZELENJAVA NA MASLU, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
21. 11.
|
TO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, SVINJSKA PEČENKA, ŠIROKI REZANCI, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
22. 11.
|
SR
|
KOSTNA JUHA Z ZAKUHO, OCVRTI LIGNJI, MASLENI KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH (JEDILNIK SO SESTAVILI UČENCI 9. c)
|
23. 11.
|
ČE
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, MESNA RIŽOTA, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED
|
24. 11.
|
PE
|
MINEŠTRA Z MESOM, KROF, SOK, MEŠANO SEZONSKO SADJE
|
|
|
|
27. 11.
|
PO
|
KOSTNA JUHA Z ZAKUHO, POLNJENA PAPRIKA ALI MESNE KROGLICE V PARADIŽNIKOVI OMAKI, PIRE KROMPIR, SOK, KRUH
|
28. 11.
|
TO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, OCVRTI ZREZEK, RIZI-BIZI ALI PRAŽEN KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
29. 11.
|
SR
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, MAKARONOVO MESO, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED
|
30. 11.
|
ČE
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, PLESKAVICA, POMFRI, BOMBETKA, GORČICA, KEČAP, ČEBULA, SOK, KRUH
|
Solatni izbor: ZELENA SOLATA, ZELJE, KORENJE, PARADIŽNIK, KUMARE, KORUZA, RDEČA PESA, KROMPIRJEVA SOLATA, FIŽOLOVA SOLATA.
Kruh: BELI ALI ČRNI.
Sezonsko sadje: JABOLKA, MANDARINE, BANANE, ORANŽE, KIVI.
DOBER TEK!
|