OŠ Bratov Polančičev Maribor

Domov > Arhiv > Šolsko leto 2006/2007 > Kosilo

OŠ Bratov Polančičev Maribor

Kaj bo za KOSILO v novembru?

OŠ Bratov Polančičev Maribor

3. 11. 2006

 

DAN
K O S I L O
 
 
 
06. 11.
PO
BISTRA JUHA Z ZAKUHO,  ŠPAGETI Z MESNO OMAKO, PARMEZAN, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED
07. 11.
TO
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, PIRE KROMPIR, ŠPINAČA, HRENOVKA, SOK, KRUH, MEŠANO SEZONSKO SADJE
08. 11.
SR
KOSTNA JUHA Z ZAKUHO, STROGANOV, POMFRI ALI KROMPIRJEVI OCVRTKI, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED (jedilnik sestavili učenci 9. b)
09. 11.
ČE
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, PEČEN PIŠČANEC, PIRE KROMPIR, ZELENJAVA NA MASLU, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
10. 11.
PE
PIŠČANČJA OBARA Z ZLIČNIKI, MARELIČNI ALI SLIVOV CMOK, KRUH, SOK, MEŠANO SEZONSKO SADJE
 
 
 
13. 11.
PO
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, PERESNIKI Z MESNO OMAKO, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, MEŠANO SEZONSKO SADJE
14. 11.
TO
KOSTNA JUHA Z ZAKUHO, SVINJSKA RIBICA V GOBOVI OMAKI, RIZI BIZI ALI kRUHOV CMOK, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
15. 11.
SR
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, OCVRTA RIBJA KOCKA ALI PEČEN OSLIČ, KROMPIRJEVA SOLATA, SOK, KRUH, SEZONSKO SADJE
16. 11.
ČE
KOSTNA JUHA Z ZAKUHO, PEČEN PIŠČANEC (BEDRA ALI PRSA), POMFRI, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
17. 11.
PE
GOLAŽ Z MESOM, ŠPAGETI, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED
 
 
 
20. 11.
PO
KOSTNA JUHA, SESEKLJAN ZREZEK, PIRE KROMPIR, MEŠANA ZELENJAVA NA MASLU, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
21. 11.
TO
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, SVINJSKA PEČENKA, ŠIROKI REZANCI, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
22. 11.
SR
KOSTNA JUHA Z ZAKUHO, OCVRTI LIGNJI, MASLENI KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH (JEDILNIK SO SESTAVILI UČENCI 9. c)
23. 11.
ČE
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, MESNA RIŽOTA, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED
24. 11.
PE
MINEŠTRA Z MESOM, KROF, SOK, MEŠANO SEZONSKO SADJE
 
 
 
27. 11.
PO
KOSTNA  JUHA Z ZAKUHO, POLNJENA PAPRIKA ALI MESNE KROGLICE V PARADIŽNIKOVI OMAKI, PIRE KROMPIR, SOK, KRUH
28. 11.
TO
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, OCVRTI ZREZEK, RIZI-BIZI ALI PRAŽEN KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
29. 11.
SR
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, MAKARONOVO MESO, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED
30. 11.
ČE
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, PLESKAVICA, POMFRI, BOMBETKA, GORČICA, KEČAP, ČEBULA, SOK, KRUH
 
Solatni izbor: ZELENA SOLATA, ZELJE, KORENJE, PARADIŽNIK, KUMARE, KORUZA, RDEČA PESA, KROMPIRJEVA SOLATA, FIŽOLOVA SOLATA.      
Kruh: BELI ALI ČRNI.
Sezonsko sadje: JABOLKA, MANDARINE, BANANE, ORANŽE, KIVI.
 
DOBER TEK!
 

 

   

Najdi.si logo

Zadnja sprememba: 13. 9. 2012 [ Kazalo ]