datum
|
kosilo
|
ČE 1.3.
|
ZIMSKE POČITNICE
|
PE 2.3.
|
|
|
|
|
PO 5.3.
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, PERESNIKI Z MESNO ALI PARADIŽNIKOVO OMAKO, SLADOLED ALI SADJE
|
TO 6.3.
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KORUZNA JUHA, ZREZEK V OMAKI, POLENTA ALI KRUHOV CMOK, RULADA
|
SR 7.3.
|
JOTA S PREKAJENIM MESOM ALI BREZ MESA, CROISSANT S ČOKOLADO, SEZONSKO SADJE, LEDENI ČAJ
|
ČE 8.3.
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI CVETAČNA JUHA, GOVEJI GOLAŽ ALI KROMPIRJEV GOLAŽ, KROMPIRJEVI SVALJKI ALI ŠIROKI REZANCI
|
PE 9.3.
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ŠPINAČNA JUHA, OCVRT RIBJI FILE ALI OSLIČ ALI LIGNJI, MASLENI KROMPIR, SEZONSKO SADJE
|
|
|
|
|
PO 12.3.
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI GOBOVA JUHA, RIŽOTA S PURANJIM MESOM ALI GOBOVA RIŽOTA, ŽITNI POLPET, NAPOLITANKE
|
TO 13.3.
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KORENČKOVA JUHA, ZREZEK IZ MLETEGA MESA ALI SOJIN ZREZEK, PIRE KROMPIR, SOLATA, SOK
|
SR 14.3.
|
JEŠPRENOVA JUHA Z MESOM ALI BREZ MESA, SIROV ALI JABOLČNI ZAVITEK, SEZONSKO SADJE, LEDENI ČAJ
|
ČE 15.3.
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI RIBJA JUHA, PEČENKA ALI SOJIN ZREZEK, PRAŽEN KROMPIR ALI ZELENJAVNI RIŽ
|
PE 16.3.
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KREMNA JUHA, ŠPAGETI Z MESNO ALI PARADIŽNIKOVO OMAKO, PARMEZAN, SLADOLED ALI SADJE
|
|
|
|
|
PO 19.3.
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI POROVA JUHA, OCVRTI ZREZEK ALI ŽITNI POLPET, RIŽ ALI PEČEN KROMPIR, ZELENJAVA NA MASLU
|
TO 20.3.
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, SEGEDIN GOLAŽ Z MESOM ALI BREZ MESA, PIRE KROMPIR ALI POLENTA, NAVADNI JOGURT
|
SR 21.3.
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, SESEKLJAN ZREZEK ALI SOJIN ZREZEK, POMES FRITES, ZELENJAVA, SEZONSKO SADJE
|
ČE 22.3.
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI FIŽOLOVA JUHA, STROGANOV ALI ŽITNI POLPET, ŠIROKI REZANCI ALI KROMPIRJEVI OCVRTKI
|
PE 23.3.
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI GRAHOVA JUHA, MESNA RIŽOTA ALI RIŽOTA Z MORSKIMI SADEŽI, RULADA ALI SADJE
|
|
|
|
|
PO 26.3.
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI BROKOLI JUHA, SESEKLJAN ZREZEK V SMETANOVI OMAKI, ŠIROKI REZANCI ALI KRUHOV CMOK
|
TO 27.3.
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, OCVRTA PIŠČANČJA PRSA ALI BEDRA, ZELENJAVNI RIŽ ALI PEČEN KROMPIR
|
SR 28.3.
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI POROVA JUHA, PERESNIKI Z MESNO ALI PARADIŽNIKOVO OMAKO, PARMEZAN, SLADOLED
|
ČE 29.3.
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KREMNA JUHA, SARMA ALI MESNE ALI RIŽEVE KROGLICE, PIRE KROMPIR, NAVADNI ALI SADNI JOGURT
|
PE 30.3.
|
MINEŠTRA Z MESOM ALI BREZ MESA, BUHTELJNI PO DOMAČE, SOK, SEZONSKO SADJE
|