|
|
3. 4. 2006
DAN
|
KOSILO
|
|
03. 04.
|
PO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, OCVRTI ZREZEK (SVINJ. RIBICA) ZELENJAVNI RIŽ ALI PEČEN KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
04. 04.
|
TO
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, ŠPAGETI Z MESNO OMAKO (MEŠANO MLETO MESO), PARMEZAN, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, MLEČNA REZINA
|
05. 04.
|
SR
|
JUHA Z ZAKUHO, GOVEJI GOLAŽ (GOV. STEGNO), KRUHOV CMOK ALI POLENTA, SADNI ALI NAVADNI JOGURT, SOK, KRUH
|
06. 04.
|
ČE
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, OCVRTA RIBJA KOCKA ALI PEČEN OSLIČ, KROMPIRJEVA ALI FRANCOSKA SOLATA, SOK, KRUH, SLADOLED
|
07. 04.
|
PE
|
RIČET S PREKAJENIM MESOM (DIMLJENA ŠUNKA), BUHTELJNI, SOK, KRUH, MEŠANO SEZONSKO SADJE
|
|
|
|
10. 04.
|
PO
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, MESNA RIŽOTA (SVINJ. STEGNO), SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED
|
11. 04.
|
TO
|
JUHA Z ZAKUHO, GOVEJI ZREZKI V OMAKI (GOVEJE STEGNO), KROMPIRJEVI OCVRTKI ALI VALOVITI REZANCI, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
12. 04.
|
SR
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, KUHANO MESO (SVINJ. STEGNO), DUŠENO SLADKO ZELJE, PIRE KROMPIR, MEŠANO SEZONSKO SADJE, SOK, KRUH
|
13. 04.
|
ČE
|
JUHA Z ZAKUHO, MAKARONOVO MESO (SVINJ. STEGNO), SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED
|
14. 04.
|
PE
|
BOGRAČ Z MESOM (GOVEJE IN SVINJ. STEGNO), SIROVA GIBANICA, SOK, KRUH, MEŠANO SEZONSKO SADJE
|
|
|
|
17. 04.
|
PO
|
-
|
18. 04.
|
TO
|
JUHA Z ZAKUHO, MESNE KROGLICE (MEŠANO MLETO MESO), PARADIŽNIKOVA OMAKA, PIRE KROMPIR, MEŠANO SEZONSKO SADJE, SOK, KRUH
|
19. 04.
|
SR
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, REZEK NA ŽARU (SVINJ. RIBICA), DUŠEN RIŽ Z ZELENJAVO ALI PRAŽEN KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
20. 04.
|
ČE
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, ŠPAGETI Z MESNO OMAKO (MLETO MESO), PARMEZAN, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, MLEČNA REZINA
|
21. 04.
|
PE
|
KROMPIRJEVA OMAKA, HRENOVKA (TELEČNA), KROF Z MARMELADO, SOK, KRUH, MEŠANO SEZONSKO SADJE
|
|
|
|
24. 04.
|
PO
|
JUHA Z ZAKUHO, OCVRTI ZRZEK (SVINJ. RIBICA), RIZI-BIZI ALI PEČEN KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
25. 04.
|
TO
|
ZELENJAVNA JUHA Z MESOM - OBARA (SVINJ. STEGNO), PRAŽENEC, MINI ŽEMLJA, MEŠAN KOMPOT
|
26. 04.
|
SR
|
JUHA Z ZAKUHO, SESEKLJAN ZREZEK (MEŠANO MLETO MESO), POMFRI, KEČAP, GORČICA, ČEBULA, BOMBETKA, SOK
|
SOLATNI IZBOR: ZELENA SOLATA, ZELJE, KORENJE, PARADIŽNIK, KUMARE, KORUZA, R. PESA
SEZONSKO SADJE: JABOLKA, MANDARINE, BANANE, ORANŽE, KIVI.
DOBER TEK!
|