OŠ Bratov Polančičev Maribor

Domov > Arhiv > Šolsko leto 2005/2006 > Kuhinja

OŠ Bratov Polančičev Maribor

Kaj bo za kosilo v mesecu maju?

OŠ Bratov Polančičev Maribor

3. 5. 2006

 

DAN

K O S I L O

03. 05.

SR

BISTRA JUHA Z ZAKUHO, ŠPAGETI Z  MESNO OMAKO (MLETO MESO), PARMEZAN, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED

04. 05.

ČE

JUHA Z ZAKUHO, RiŽOTA Z MESOM (SVINJ. STEGNO), SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, MLEČNA REZINA

05. 05.

PE

GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, OCVRTI ZREZEK (SVINJ. RIBICA), PIRE KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

08. 05.

PO

BISTRA JUHA Z ZAKUHO, GOVEJI GOLAŽ (GOV. STEGNO), KRUHOV CMOK ALI POLENTA, SADNI ALI NAVADNI JOGURT, SOK, KRUH

09. 05.

TO

MINEŠTRA Z MESOM (PREKAJENA ŠUNKA), KROF Z MARMELADO, SOK, KRUH, MEŠANO SEZONSKO SADJE

10. 05.

SR

GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, MESNE KROGLICE (MLETO MESO), PARADIŽNIKOVA OMAKA, PIRE KROMPIR, SOK, KRUH

11. 05.

ČE

BISTRA JUHA Z ZAKUHO, ĐUVEČ, SESEKLJAN ZREZEK (MLETO MESO), SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

12. 05.

PE

JUHA Z ZAKUHO, OCVRTA RIBJA KOCKA ALI PEČEN OSLIČ, KROMPIR Z MASLOM, SOLATNI IZBOR, KRUH

15. 05.

PO

GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, MAKARONOVO MESO (SVINJ. STEGNO), SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED

16. 05.

TO

BISTRA JUHA Z ZAKUHO, STROGANOV (GOV. STEGNO), KROMPIRJEVI OCVRTKI ALI RIŽ, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

17. 05.  

SR  

KOsTNA JUHA Z ZAKUHO, ZREZEK NA ŽARU (SVINJ. RIBICA), RIŽ Z ZELENJAVO ALI PEČEN KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

18. 05.

ČE

MESNA JUHA Z ZELENJAVO (SVINJ. STEGNO), PRAŽENEC, MEŠANI KOMPOT, BELA ALI ČRNA ŽEMLJA

19. 05.

PE

BISTRA JUHA Z ZELENJAVO, PLESKAVICA (MLETO MESO), POMFRI, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

22. 05.

PO

GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, STROČJI FIŽOL V OMAKI Z MESOM (SVINJ. STEGNO), PIRE KROMPIR, SOK, KRUH, SLADOLED

23. 05.

TO

JUHA Z ZAKUHO, ŠPAGETI Z MESNO OMAKO (MLETO MESO), PARMEZAN, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

24. 05.

SR

GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, OCVRTI ZREZEK (SVINJ. RIBICA), RIZI-BIZI ALI PRAŽEN KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

25. 05.

ČE

BISTRA JUHA Z ZAKUHO, PEČENKA (SVINJ. STEGNO), OMAKA, VALOVITI REZANCI, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

26. 05.

PE

MESNA JUHA Z ZELENJAVO (SVINJ. STEGNO), MARELIČNI CMOK, MEŠANI KOMPOT, BELI ALI ČRNI KRUH

29. 05.

PO

GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, ŠPINAČA, HRENOVKA (TELEČJA), PIRE KROMPIR, SOK, KRUH

30. 05.

TO

BISTRA JUHA Z ZAKUHO, MESNA RIŽOTA (SVINJ. STEGNO), SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED

31. 05.  

SR

JUHA Z ZAKUHO, SESEKLJAN ZREZEK (MLETO MESO), POMFRI, KEČAP, GORČICA, ČEBULA, BOMBETKA, SOK

 

Solatni izbor: ZELENA SOLATA, ZELJE, KORENJE, PARADIŽNIK, KUMARE, KORUZA, RDEČA PESA, KROMPIREJVA SOLATA, FIŽOLOVA SOLATA.      Kruh: BELI ALI ČRNI

Sezonsko sadje: JABOLKA, MANDARINE, BANANE, ORANŽE, KIVI.

 

 

DOBER TEK!

 

 

 

 

 

 

   

Najdi.si logo

Zadnja sprememba: 13. 9. 2012 [ Kazalo ]