|
|
3. 5. 2006
DAN
|
K O S I L O
|
03. 05.
|
SR
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, ŠPAGETI Z MESNO OMAKO (MLETO MESO), PARMEZAN, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED
|
04. 05.
|
ČE
|
JUHA Z ZAKUHO, RiŽOTA Z MESOM (SVINJ. STEGNO), SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, MLEČNA REZINA
|
05. 05.
|
PE
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, OCVRTI ZREZEK (SVINJ. RIBICA), PIRE KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
08. 05.
|
PO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, GOVEJI GOLAŽ (GOV. STEGNO), KRUHOV CMOK ALI POLENTA, SADNI ALI NAVADNI JOGURT, SOK, KRUH
|
09. 05.
|
TO
|
MINEŠTRA Z MESOM (PREKAJENA ŠUNKA), KROF Z MARMELADO, SOK, KRUH, MEŠANO SEZONSKO SADJE
|
10. 05.
|
SR
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, MESNE KROGLICE (MLETO MESO), PARADIŽNIKOVA OMAKA, PIRE KROMPIR, SOK, KRUH
|
11. 05.
|
ČE
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, ĐUVEČ, SESEKLJAN ZREZEK (MLETO MESO), SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
12. 05.
|
PE
|
JUHA Z ZAKUHO, OCVRTA RIBJA KOCKA ALI PEČEN OSLIČ, KROMPIR Z MASLOM, SOLATNI IZBOR, KRUH
|
15. 05.
|
PO
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, MAKARONOVO MESO (SVINJ. STEGNO), SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED
|
16. 05.
|
TO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, STROGANOV (GOV. STEGNO), KROMPIRJEVI OCVRTKI ALI RIŽ, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
17. 05.
|
SR
|
KOsTNA JUHA Z ZAKUHO, ZREZEK NA ŽARU (SVINJ. RIBICA), RIŽ Z ZELENJAVO ALI PEČEN KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
18. 05.
|
ČE
|
MESNA JUHA Z ZELENJAVO (SVINJ. STEGNO), PRAŽENEC, MEŠANI KOMPOT, BELA ALI ČRNA ŽEMLJA
|
19. 05.
|
PE
|
BISTRA JUHA Z ZELENJAVO, PLESKAVICA (MLETO MESO), POMFRI, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
22. 05.
|
PO
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, STROČJI FIŽOL V OMAKI Z MESOM (SVINJ. STEGNO), PIRE KROMPIR, SOK, KRUH, SLADOLED
|
23. 05.
|
TO
|
JUHA Z ZAKUHO, ŠPAGETI Z MESNO OMAKO (MLETO MESO), PARMEZAN, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
24. 05.
|
SR
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, OCVRTI ZREZEK (SVINJ. RIBICA), RIZI-BIZI ALI PRAŽEN KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
25. 05.
|
ČE
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, PEČENKA (SVINJ. STEGNO), OMAKA, VALOVITI REZANCI, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
26. 05.
|
PE
|
MESNA JUHA Z ZELENJAVO (SVINJ. STEGNO), MARELIČNI CMOK, MEŠANI KOMPOT, BELI ALI ČRNI KRUH
|
29. 05.
|
PO
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, ŠPINAČA, HRENOVKA (TELEČJA), PIRE KROMPIR, SOK, KRUH
|
30. 05.
|
TO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, MESNA RIŽOTA (SVINJ. STEGNO), SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED
|
31. 05.
|
SR
|
JUHA Z ZAKUHO, SESEKLJAN ZREZEK (MLETO MESO), POMFRI, KEČAP, GORČICA, ČEBULA, BOMBETKA, SOK
|
Solatni izbor: ZELENA SOLATA, ZELJE, KORENJE, PARADIŽNIK, KUMARE, KORUZA, RDEČA PESA, KROMPIREJVA SOLATA, FIŽOLOVA SOLATA. Kruh: BELI ALI ČRNI
Sezonsko sadje: JABOLKA, MANDARINE, BANANE, ORANŽE, KIVI.
DOBER TEK!
|