OŠ Bratov Polančičev Maribor

Domov > Arhiv > Šolsko leto 2005/2006 > Kuhinja

OŠ Bratov Polančičev Maribor

Kaj bo za KOSILO v mesecu DECEMBRU?

OŠ Bratov Polančičev Maribor

30. 11. 2005

 

DAN

 

K O S I L O

 

 

 

 

 

 

 

01. 12.

 

 

ČE

 

 

BISTRA JUHA Z ZAKUHO, MESNA RIŽOTA (svINJ. stEgno), solatni izbor, sok, kruh, sladoled

 

 

02. 12.

 

 

PE

 

 

VIPAVSKA JUHA (PREKAJENA ŠUNKA), KROF Z MARMELADO, BELI ALI ČRNI KRUH, MEŠANO SEZONSKO SADJE,

 

 

 

 

 

 

 

 

05. 12.

 

 

PO

 

 

BISTRA JUHA Z ZAKUHO, GOVEDINA V OMAKI (GOVEJE STEGNO), KROMPIRJEVI OCVRTKI, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

 

 

06. 12.

 

 

TO

 

 

JUHA Z ZAKUHO, PERESNIKI Z MESNO OMAKO (MLETO MESO), PARMEZAN, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED

 

 

07. 12.

 

 

SR

 

 

GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, OCVRTI ZREZEK (SVINJ. RIBICA), DUŠEN RIŽ ALI PRAŽEN KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

 

 

08. 12.

 

 

ČE

 

 

JUHA Z ZAKUHO, MESNE KROGLICE ALI SARMA, PIRE KROMPIR, PARADIŽNIKOVA OMAKA, SEZONSKO SADJE, SOK, KRUH

 

 

09. 12.

 

 

PE

 

 

GOLAŽ Z MESOM (svinj. stegno), kodrasti rezanci ali polenta, solatni izbor, sok ,kruh, navadni jogurt

 

 

 

 

 

 

 

 

12. 12.

 

 

PO

 

 

KOSTNA JUHA Z ZAKUHO, SESEKLJAN ZREZEK (MLETO MESO), KREMNA ŠPINAČA, PIRE KROMPIR, BELI ALI ČRNI KRUH, SOK

 

 

13 12.

 

 

TO

 

 

BISTRA JUHA Z ZAKUHO, PEČEN PIŠČANEC (PIŠČANČJA PRSA), RIZI-BIZI, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

 

 

14. 12.

 

 

SR

 

 

GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, PEČENICA, DUŠENO KISLO ZELJE, KRUHOV CMOK ALI POLENTA, SOK, KRUH

 

 

15. 12.

 

 

ČE

 

 

JUHA Z ZAKUHO, ŠPAGETI Z MESNO OMAKO (MEŠANO MLETO MESO), PARMEZAN, SOK, KRUH, MLEČNA REZINA

 

 

16. 12.

 

 

PE

 

 

BUJTA REPA, PRAŽEN KROMPIR, HRENOVKA (TELEČJA), KROF, SOK, BELI ALI ČRNI KRUH,

 

 

 

 

 

 

 

 

19. 12.

 

 

PO

 

 

PIŠČANČJA OBARA, (PIŠČANČJA PRSA), ANANASOV KOMPOT, PRAŽENEC, BELA ALI ČRNA ŽEMLJA

 

 

20. 12.

 

 

TO

 

 

GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, ZREZEK NA ŽARU (SVINJ. RIBICA), ZELENJAVNI RIŽ ALI PEČEN KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

 

 

21. 12.

 

 

SR

 

 

JUHA Z ZAKUHO, OCVRTA RIBJA KOCKA ALI PEČEN OSLIČ, KROMPIRJEVA ALI FIŽOLOVA SOLATA, SOK, KRUH, SLADOLED

 

 

22. 12.

 

 

ČE

 

 

BISTRA JUHA Z ZAKUHO, POLŽEKI Z MESNO OMAKO (MEŠANO MLETO MESO), SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, MEŠANO SEZONSKO SADJE

 

 

23. 12.

 

 

PE 

 

 

MINEŠTRA Z MESOM (PREKAJENA ŠUNKA), KROSON, SOK,  BELI ALI ČRNI KRUH, SEZONSKO SADJE

 

 

   

Najdi.si logo

Zadnja sprememba: 13. 9. 2012 [ Kazalo ]