|
|
2. 10. 2006
DAN
|
K O S I L O
|
|
|
|
02. 10.
|
PO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, ŠPAGETI Z MESNO OMAKO, PARMEZAN, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED (jedilnik izbrali učenci 1. a)
|
03. 10.
|
TO
|
BIstra juha z zakuho, puranji stroganov, masleni krompir, solatni izbor, sok, kruh
|
04. 10.
|
SR
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, GOLAŽ, VALOVITI REZANCI ALI POLENTA, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
05. 10.
|
ČE
|
KOSTNA JUHA Z ZAKUHO, ZREZEK NA ŽARU, DUŠENI RIŽ ALI PRAŽENI KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
06. 10.
|
PE
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, PIRE KROMPIR, ŠPINAČA, HRENOVKA, SOK, KRUH, SLADOLED (jedilnik izbrali učenci 1. b)
|
|
|
|
09. 10.
|
PO
|
kostna juha z zakuho, polžeki z mesno omako, solatni izbor, sok, kruh, sezonsko sadje
|
10. 10.
|
TO
|
bistra juha z zakuho, pečenI piščanec (bedra ali prsa), pomfri, solatni izbor, sok, kruh
|
11. 10.
|
SR
|
goveja juha z zakuho, ocvrtI zrezek, dušenI riž ali praženI krompir, solatni izbor, sok, kruh
|
12. 10.
|
ČE
|
ješprenjeva juha, mlečna rezina, sok, kruh, mešano sezonsko sadje
|
13. 10.
|
PE
|
polnjena paprika ali mesne kroglice, pire krompir, sok, kruh, SADNI ALI NAVADNI JOGURT
|
|
|
|
16. 10.
|
PO
|
goveja juha z zakuho, svinjska ribica v gobovi omaki, dušenI riž ali kruhov cmok, solatni izbor, sok, kruh
|
17. 10.
|
TO
|
kostna juha z zakuho, peresniki z mesno omako, parmezan, solatni izbor, sok, kruh, mešano sezonsko sadje
|
18. 10.
|
SR
|
kostna juha z zakuho, sesekljanI zrezeK, pire krompir, mešana zelenjava, solatni izbor, sok, kruh
|
19. 10.
|
ČE
|
mineštra z mesom, krof, sok, mešano sezonsko sadje
|
20. 10.
|
PE
|
bIstra juha z zakuho, pečenI oslič ali ribja kocka, krompirjeva ali francoska solata, sok, kruh, sladoled
|
|
|
|
23. 10.
|
PO
|
goveja juha z zakuho, mesna rižota, solatni izbor, sok, kruh, mešano sezonsko sadje
|
24. 10.
|
TO
|
piščančja obara Z ŽLIČNIKI, marelični ali slivov cmok, sok, kruh
|
25. 10.
|
SR
|
kostna juha z zakuho, ocvrtI zrezek, pire krompir, solatni izbor, sok, kruh
|
26. 10.
|
ČE
|
golaž z mesom, špageti, solatni izbor, sok, kruh, sladoled
|
27. 10.
|
PE
|
bistra juha z zakuho, pleskavica, pomfri, bombetka, gorčica, kečap, čebula, sok, kruh
|
Solatni izbor: ZELENA SOLATA, ZELJE, KORENJE, PARADIŽNIK, KUMARE, KORUZA, RDEČA PESA, KROMPIRJEVA SOLATA, FIŽOLOVA SOLATA.
Kruh: BELI ALI ČRNI.
Sezonsko sadje: JABOLKA, MANDARINE, BANANE, ORANŽE, KIVI.
DOBER TEK!
|