DAN
|
K O S I L O
|
|
|
|
01. 02.
|
SR
|
JUHA Z ZAKUHO, PURANJI STROGANOV (PURANJI FILE), RIŽ Z GRAHOM ALI KROMPIRJEVI OCVRTKI, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
02. 02.
|
ČE
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, GOLAŽ Z MESOM (SVINJ. STEGNO), KODRASTI REZANCI ALI KRUHOV CMOK, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
03. 02.
|
PE
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, OCVRTI ZREZEK (SVINJ. RIBICA), PIRE KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
|
|
|
06. 02.
|
PO
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, ŠPAGETI Z MESNO OMAKO (MLETO MESO), PARMEZAN, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED
|
07. 02.
|
TO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, OCVRTA RIBJA KOCKA ALI PEČEN OSLIČ, MASLEN KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
08. 02.
|
SR
|
/
|
09. 02.
|
ČE
|
MINEŠTRA Z MESOM (PREKAJENA ŠUNKA), GIBANICA, SOK, KRUH, MEŠANO SEZONSKO S
|
10. 02.
|
PE
|
JUHA Z ZAKUHO, PEČENKA (SVINJ. RIBICA), RIZI-BIZI ALI PEČEN KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
|
|
|
13. 02.
|
PO
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, MESNE KROGLICE V PARADIŽNIKOVI OMAKI ALI SARMA (MLETO MESO), PIRE KROMPIR, SOK, KRUH
|
14. 02.
|
TO
|
JEŠPRENJEVA JUHA Z MESOM (PREKAJENA ŠUNKA), BUHTELJNI, SOK, KRUH, MEŠANO SEZONSKO SADJE
|
15. 02.
|
SR
|
JUHA Z ZAKUHO, PEČEN PIŠČANEC (PIŠČANČJA PRSA, BEDRA), DUŠEN RIŽ ALI PRAŽEN KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
16.02.
|
ČE
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, PERESNIKI Z MESNO OMAKO (MLETO MESO), PARMEZAN, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED
|
17. 02.
|
PE
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, ZREZEK NA ŽARU (SVINJ. RIBICA), PIRE KROMPIR, ZELENJAVA NA MASLU, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
|
|
|
27. 02.
|
PO
|
KOSTNA JUHA Z ZAKUHO, SESEKLJAN ZREZEK (MLETO MESO), POMFRI, KEČAP, GORČICA, ČEBULA, BOMBETKA, SOK
|
28. 02.
|
TO
|
JUHA Z ZAKUHO, PEČENICA, KISLO ZELJE, POLENTA ALI KRUHOV CMOK, SOK, KRUH
|