OŠ Bratov Polančičev Maribor

Domov > Arhiv > Šolsko leto 2006/2007 > Kosilo

OŠ Bratov Polančičev Maribor

Kosilo maj 2007

OŠ Bratov Polančičev Maribor

2. 5. 2007

OŠ bratov Polančičev
JEDILNIK ŠOLSKE PREHRANE OD 3.5. DO 31.5.2007
 
datum
kosilo
TO
1.5.2007
PRVOMAJSKI PRAZNIKI
SR
2.5.2007
ČE
3.5.2007
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, SESEKLJAN ZREZEK ALI ŽITNI POLPET, DŽUVEČ RIŽ, SLADOLED ALI SADJE
PE
4.5.2007
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, RIČET Z MESOM ALI BREZ MESA, SLIVOV ALI MARELIČNI CMOK, SEZONSKO SADJE
 
5.5.2007
 
 
6.5.2007
 
PO
7.5.2007
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KORENČKOVA JUHA, POLŽKI Z MESNO ALI PARADIŽNIKOVO OMAKO, RULADA ALI SADJE
TO
8.5.2007
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI FIŽOLOVA JUHA, OCVRTI ZREZEK ALI ŽITNI POLPET, MLADI PEČEN KROMPIR V OLUPKU ALI RIŽ
SR
9.5.2007
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, MINEŠTRA Z MESOM ALI BREZ MESA, KROF, LEDENI ČAJ, SEZONSKO SADJE
ČE
10.5.2007
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KORUZNA JUHA, GOVEJI GOLAŽ ALI KROMPIRJEV GOLAŽ, POLENTA ALI KRUHOV CMOK, SADNA SOLATA
PE
11.5.2007
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ČEBULNA JUHA, ŽITNI POLPET ALI HRENOVKA ALI PEČENO JAJCE, PIRE KROMPIR, ŠPINAČA
 
12.5.2007
 
 
13.5.2007
 
PO
14.5.2007
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, PEČENKA V OMAKI ALI ŽITNI POLPET, ŠIROKI REZANCI ALI KROMPIRJEVI OCVRTKI
TO
15.5.2007
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI SADNA JUHA, ŠPAGETI Z MESNO ALI PARADIŽNIKOVO OMAKO, PARMEZAN, SADJE ALI SLADOLED
SR
16.5.2007
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI GOBOVA JUHA, ZELENJAVNA RIŽOTA Z MESOM ALI ŽITNIM POLPETOM, PUDING ALI SADJE
ČE
17.5.2007
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KROMPIRJEVA KREM JUHA, PEČEN PIŠČANEC BEDRO ALI PRSA, POMES FRITES, ZELENJAVA NA MASLU
PE
18.5.2007
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ŠPINAČNA JUHA, OCVRTA RIBJA KOCKA, PEČEN OSLIČ, LIGNJI, MASLEN KROMPIR, SLADOLED ALI SADJE
 
19.5.2007
 
 
20.5.2007
 
PO
21.5.2007
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI CVETAČNA JUHA, OMAKA Z MLETIM MESOM ALI PARADIŽNIKOVA OMAKA, KROMPIRJEVI OCVRTKI, SEZONSKO SADJE
TO
22.5.2007
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KORUZNA JUHA, OCVRT PIŠČANEC, BEDRA ALI PRSA, PEČEN KROMPIR ALI ZELENJAVNI RIŽ
SR
23.5.2007
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, MESNE ALI RIŽEVE KROGLICE ALI POLNJENA PAPRIKA V PARADIŽNIKOVI OMAKI, PIRE KROMPIR
ČE
24.5.2007
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KROMPIRJEVA JUHA, OCVRTI ZREZEK ALI OCVRTI SIR, POMES FRITES ALI RIŽ (jedilnik sestavil 6.b)
PE
25.5.2007
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI SADNA JUHA, ŠPAGETI Z MESNO ALI PARADIŽNIKOVO OMAKO, PARMEZAN, SLADOLED ALI SADJE
 
26.5.2007
 
 
27.5.2007
 
PO
28.5.2007
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KORENČKOVA JUHA, PURANJI ZREZEK ALI ŽITNI POLPET, SMETANOVA OMAKA, ŠIROKI REZANCI ALI KRUHOV CMOK
TO
29.5.2007
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI GOBOVA JUHA, PERESNIKI Z MESNO ALI PARADIŽNIKOVO OMAKO, PARMEZAN, SLADOLED ALI SADJE
SR
30.5.2007
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI SADNA JUHA, OCVRTI ZREZEK ALI ZELENJAVNI ZREZEK, MASLENI KROMPIR ALI RIŽ
ČE
31. 5.2007
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, SESEKLJAN ZREZEK ALI ŽITNI POLPET, POMES FRITES, BOMBETKA, GORČICA, KETCHUP, ČEBULA, SLADOLED ALI SADJE,
(jedilnik sestavil 5.b)
Pijača: SOK
Solatni izbor: ZELENA SOLATA, ZELJE, KORENJE, PARADIŽNIK, KUMARE, KORUZA, RDEČA PESA, KROMPIRJEVA SOLATA, FIŽOLOVA SOLATA.      
Kruh: BELI ALI ČRNI KRUH
Sezonsko sadje: JABOLKA, MANDARINE, BANANE, ORANŽE, KIVI
DOBER TEK VAM ŽELI         ORGANIZATOR PREHRANE
          MATEJ PANGERL      
IN OSEBJE KUHINJE

   

Najdi.si logo

Zadnja sprememba: 13. 9. 2012 [ Kazalo ]