|
|
2. 5. 2007
OŠ bratov Polančičev
JEDILNIK ŠOLSKE PREHRANE OD 3.5. DO 31.5.2007
|
datum
|
kosilo
|
TO
|
1.5.2007
|
PRVOMAJSKI PRAZNIKI
|
SR
|
2.5.2007
|
ČE
|
3.5.2007
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, SESEKLJAN ZREZEK ALI ŽITNI POLPET, DŽUVEČ RIŽ, SLADOLED ALI SADJE
|
PE
|
4.5.2007
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, RIČET Z MESOM ALI BREZ MESA, SLIVOV ALI MARELIČNI CMOK, SEZONSKO SADJE
|
|
5.5.2007
|
|
|
6.5.2007
|
|
PO
|
7.5.2007
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KORENČKOVA JUHA, POLŽKI Z MESNO ALI PARADIŽNIKOVO OMAKO, RULADA ALI SADJE
|
TO
|
8.5.2007
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI FIŽOLOVA JUHA, OCVRTI ZREZEK ALI ŽITNI POLPET, MLADI PEČEN KROMPIR V OLUPKU ALI RIŽ
|
SR
|
9.5.2007
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, MINEŠTRA Z MESOM ALI BREZ MESA, KROF, LEDENI ČAJ, SEZONSKO SADJE
|
ČE
|
10.5.2007
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KORUZNA JUHA, GOVEJI GOLAŽ ALI KROMPIRJEV GOLAŽ, POLENTA ALI KRUHOV CMOK, SADNA SOLATA
|
PE
|
11.5.2007
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ČEBULNA JUHA, ŽITNI POLPET ALI HRENOVKA ALI PEČENO JAJCE, PIRE KROMPIR, ŠPINAČA
|
|
12.5.2007
|
|
|
13.5.2007
|
|
PO
|
14.5.2007
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, PEČENKA V OMAKI ALI ŽITNI POLPET, ŠIROKI REZANCI ALI KROMPIRJEVI OCVRTKI
|
TO
|
15.5.2007
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI SADNA JUHA, ŠPAGETI Z MESNO ALI PARADIŽNIKOVO OMAKO, PARMEZAN, SADJE ALI SLADOLED
|
SR
|
16.5.2007
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI GOBOVA JUHA, ZELENJAVNA RIŽOTA Z MESOM ALI ŽITNIM POLPETOM, PUDING ALI SADJE
|
ČE
|
17.5.2007
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KROMPIRJEVA KREM JUHA, PEČEN PIŠČANEC BEDRO ALI PRSA, POMES FRITES, ZELENJAVA NA MASLU
|
PE
|
18.5.2007
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ŠPINAČNA JUHA, OCVRTA RIBJA KOCKA, PEČEN OSLIČ, LIGNJI, MASLEN KROMPIR, SLADOLED ALI SADJE
|
|
19.5.2007
|
|
|
20.5.2007
|
|
PO
|
21.5.2007
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI CVETAČNA JUHA, OMAKA Z MLETIM MESOM ALI PARADIŽNIKOVA OMAKA, KROMPIRJEVI OCVRTKI, SEZONSKO SADJE
|
TO
|
22.5.2007
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KORUZNA JUHA, OCVRT PIŠČANEC, BEDRA ALI PRSA, PEČEN KROMPIR ALI ZELENJAVNI RIŽ
|
SR
|
23.5.2007
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, MESNE ALI RIŽEVE KROGLICE ALI POLNJENA PAPRIKA V PARADIŽNIKOVI OMAKI, PIRE KROMPIR
|
ČE
|
24.5.2007
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KROMPIRJEVA JUHA, OCVRTI ZREZEK ALI OCVRTI SIR, POMES FRITES ALI RIŽ (jedilnik sestavil 6.b)
|
PE
|
25.5.2007
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI SADNA JUHA, ŠPAGETI Z MESNO ALI PARADIŽNIKOVO OMAKO, PARMEZAN, SLADOLED ALI SADJE
|
|
26.5.2007
|
|
|
27.5.2007
|
|
PO
|
28.5.2007
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KORENČKOVA JUHA, PURANJI ZREZEK ALI ŽITNI POLPET, SMETANOVA OMAKA, ŠIROKI REZANCI ALI KRUHOV CMOK
|
TO
|
29.5.2007
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI GOBOVA JUHA, PERESNIKI Z MESNO ALI PARADIŽNIKOVO OMAKO, PARMEZAN, SLADOLED ALI SADJE
|
SR
|
30.5.2007
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI SADNA JUHA, OCVRTI ZREZEK ALI ZELENJAVNI ZREZEK, MASLENI KROMPIR ALI RIŽ
|
ČE
|
31. 5.2007
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, SESEKLJAN ZREZEK ALI ŽITNI POLPET, POMES FRITES, BOMBETKA, GORČICA, KETCHUP, ČEBULA, SLADOLED ALI SADJE,
(jedilnik sestavil 5.b)
|
Pijača: SOK
Solatni izbor: ZELENA SOLATA, ZELJE, KORENJE, PARADIŽNIK, KUMARE, KORUZA, RDEČA PESA, KROMPIRJEVA SOLATA, FIŽOLOVA SOLATA.
Kruh: BELI ALI ČRNI KRUH
Sezonsko sadje: JABOLKA, MANDARINE, BANANE, ORANŽE, KIVI
DOBER TEK VAM ŽELI ORGANIZATOR PREHRANE
MATEJ PANGERL
IN OSEBJE KUHINJE
|