|
|
3. 10. 2005
DAN
|
K O S I L O
|
|
|
|
03. 10.
|
PO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, POLŽEKI Z MESNO OMAKO (SVINJ. STEGNO), SOLATNI
IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED
|
04. 10.
|
TO
|
KOSTNA JUHA Z ZAKUHO, SESEKLJAN ZREZEK (MEŠANO MLETO MESO), PIRE KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
05. 10.
|
SR
|
JUHA Z ZAKUHO, OCVRTI ZREZEK (SVINJ. RIBICA), DUŠEN RIŽ ALI PRAŽEN KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
06. 10.
|
ČE
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, HRENOVKA (TELEČJA), DUŠENO SLADKO ZELJE, MASLENI KROMPIR ALI ZABELJENI FIŽOL, SOK, KRUH
|
07. 10.
|
PE
|
MINEŠTRA Z MESOM (PREKAJENO STEGNO), KROSON, KRUH, SOK, SEZONSKO SADJE
|
|
|
|
10. 10.
|
PO
|
JUHA Z ZAKUHO, PEČEN PIŠČANEC (PIŠČANČJA PRSA), RIZI BIZI ALI PIRE KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
11. 10.
|
TO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, OCVRTA RIBJA KOCKA ALI PEČEN OSLIČ, KROMPIRJEVA SOLATA, SOK, KRUH, SLADOLED
|
12. 10.
|
SR
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, PEČENKA (SVINJ. STEGNO), OMAKA, KROMPIRJEVI OCVRTKI, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
13. 10.
|
ČE
|
KOSTNA JUHA Z ZAKUHO, MESNA RIŽOTA, (SVINJ. STEGNO), SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SEZONSKO SADJE
|
14. 10.
|
PE
|
POLNJENA PAPRIKA (MLETO MEŠANO MESO), PARADIŽNIKOVA OMAKA, PIRE KROMPIR, SOK, KRUH, SEZONSKO SADJE
|
|
|
|
17. 10.
|
PO
|
GOVEJA JUHA, SESEKLJAN ZREZEK (MEŠANO MLETO MESO), KROMPIRJEVA ALI FRANCOSKA SOLATA, SOK, KRUH, MEŠANO SADJE
|
18. 10
|
TO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, ŠPAGETI Z MESNO OMAKO (MEŠANO MLETO MESO), PARMEZAN, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED
|
19. 10.
|
SR
|
JUHA Z ZAKUHO, OCVRTI ZREZEK (PURANJA PRSA), DUŠENI RIŽ ALI PRAŽEN KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
20. 10
|
ČE
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, PEČENKA (SVINJ. RIBICA), KRUHOV CMOK, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
21. 10.
|
PE
|
GOLAŽ Z MESOM (GOV. STEGNO), VALOVITI REZANCI ALI POLENTA, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, MEŠANO SEZONSKO SADJE
|
|
|
|
24. 10.
|
PO
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, DUŠENO KISLO ZELJE, PEČENICA, MASLENI KROMPIR ALI ZABELJEN FIŽOL. SOK, KRUH
|
25. 10.
|
TO
|
PIŠČANČJA OBARA (PIŠČANČJA PRSA), ANANASOV KOMPOT, PRAŽENEC, MINI ŽEMLJA (BELA ALI ČRNA)
|
26. 10.
|
SR
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, PERESNIKI Z MESNO OMAKO (MEŠANO MLETO MESO), PARMEZAN, SOLATA, SOK, KRUH, MEŠANO SEZONSKO SADJE
|
27. 10.
|
ČE
|
SEGEDIN GOLAŽ (SVINJ. STEGNO), MASLENI KROMPIR ALI POLENTA, SOK, KRUH, PECIVO Z MLEČNO KREMO
|
28. 10
|
PE
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, SESEKLJAN ZREZEK (MEŠANO MLETO MESO), POMFRI, BOMBETKA, GORČICA, KEČAP, ČEBULA, SOK
|
DOBER TEK!
|