OŠ Bratov Polančičev Maribor

Domov > Arhiv > Šolsko leto 2005/2006 > Kuhinja > Kosilo

OŠ Bratov Polančičev Maribor

KOSILO V OKTOBRU 2005

OŠ Bratov Polančičev Maribor

3. 10. 2005

 

DAN

 

K O S I L O

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

03. 10.

 

 

PO

 

 

BISTRA JUHA Z ZAKUHO, POLŽEKI Z MESNO OMAKO (SVINJ. STEGNO), SOLATNI

 

 

IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED

 

 

04. 10.

 

 

TO

 

 

KOSTNA JUHA Z ZAKUHO, SESEKLJAN ZREZEK (MEŠANO MLETO MESO), PIRE KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

 

 

05. 10.

 

 

SR

 

 

JUHA Z ZAKUHO, OCVRTI ZREZEK (SVINJ. RIBICA), DUŠEN RIŽ ALI PRAŽEN KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

 

 

06. 10.

 

 

ČE

 

 

GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, HRENOVKA (TELEČJA), DUŠENO SLADKO ZELJE, MASLENI KROMPIR ALI ZABELJENI FIŽOL, SOK, KRUH

 

 

07. 10.

 

 

PE

 

 

MINEŠTRA Z MESOM (PREKAJENO STEGNO), KROSON, KRUH, SOK, SEZONSKO SADJE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10. 10.

 

 

PO

 

 

JUHA Z ZAKUHO, PEČEN PIŠČANEC (PIŠČANČJA PRSA), RIZI BIZI ALI PIRE KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

 

 

11. 10.

 

 

TO

 

 

BISTRA JUHA Z ZAKUHO, OCVRTA RIBJA KOCKA ALI PEČEN OSLIČ, KROMPIRJEVA SOLATA, SOK, KRUH, SLADOLED

 

 

12. 10.

 

 

SR

 

 

GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, PEČENKA (SVINJ. STEGNO), OMAKA, KROMPIRJEVI OCVRTKI, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

 

 

13. 10.

 

 

ČE

 

 

KOSTNA JUHA Z ZAKUHO, MESNA RIŽOTA, (SVINJ. STEGNO), SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SEZONSKO SADJE

 

 

14. 10.

 

 

PE

 

 

POLNJENA PAPRIKA (MLETO MEŠANO MESO), PARADIŽNIKOVA OMAKA, PIRE KROMPIR, SOK, KRUH, SEZONSKO SADJE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17. 10.

 

 

PO

 

 

GOVEJA JUHA, SESEKLJAN ZREZEK (MEŠANO MLETO MESO), KROMPIRJEVA ALI FRANCOSKA SOLATA, SOK, KRUH, MEŠANO SADJE

 

 

18. 10

 

 

TO

 

 

BISTRA JUHA Z ZAKUHO, ŠPAGETI Z MESNO OMAKO (MEŠANO MLETO MESO), PARMEZAN, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED

 

 

19. 10.

 

 

SR

 

 

JUHA Z ZAKUHO, OCVRTI ZREZEK (PURANJA PRSA), DUŠENI RIŽ ALI PRAŽEN KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

 

 

20. 10

 

 

ČE

 

 

GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, PEČENKA (SVINJ. RIBICA), KRUHOV CMOK, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

 

 

21. 10.

 

 

PE

 

 

GOLAŽ Z MESOM (GOV. STEGNO), VALOVITI REZANCI ALI POLENTA, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, MEŠANO SEZONSKO SADJE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24. 10.

 

 

PO

 

 

GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, DUŠENO KISLO ZELJE, PEČENICA, MASLENI KROMPIR ALI ZABELJEN FIŽOL. SOK, KRUH

 

 

25. 10.

 

 

TO

 

 

PIŠČANČJA OBARA (PIŠČANČJA PRSA), ANANASOV KOMPOT, PRAŽENEC,  MINI ŽEMLJA (BELA ALI ČRNA)

 

 

26. 10.

 

 

SR

 

 

BISTRA JUHA Z ZAKUHO, PERESNIKI Z MESNO OMAKO (MEŠANO MLETO MESO), PARMEZAN, SOLATA, SOK, KRUH,  MEŠANO SEZONSKO SADJE

 

 

27. 10.

 

 

ČE

 

 

SEGEDIN GOLAŽ (SVINJ. STEGNO), MASLENI KROMPIR ALI POLENTA, SOK, KRUH, PECIVO Z MLEČNO KREMO

 

 

28. 10

 

 

PE

 

 

BISTRA JUHA Z ZAKUHO, SESEKLJAN ZREZEK (MEŠANO MLETO MESO), POMFRI, BOMBETKA, GORČICA, KEČAP, ČEBULA, SOK

 

 

DOBER TEK!

 

 

   

Najdi.si logo

Zadnja sprememba: 13. 9. 2012 [ Kazalo ]