|
|
3. 5. 2006
DAN
|
K O S I L O ZA VEGETARIJANCE
|
|
|
|
03. 05.
|
SR
|
KORENČKOVA JUHA, ŠPAGETI S PARADIŽNIKOVO OMAKO, PARMEZAN, SOK, KRUH, SLADOLED
|
04. 05.
|
ČE
|
KROMPIRJEVA JUHA, RIŽOTA Z ZELENJAVO, ŽITNI POLPET, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, MLEČNA REZINA
|
05. 05.
|
PE
|
ZELENJAVNA JUHA, ŽITNI POLPET, PIRE KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
|
|
|
08. 05.
|
PO
|
GRAHOVA KREMNA JUHA,ZELENJAVNI ZREZEK, KRUHOV CMOK ALI POLENTA, SADNI ALI NAVADNI JOGURT, SOK, KRUH
|
09. 05.
|
TO
|
MINEŠTRA (BREZ MESA), KROF Z MARMELADO, SOK, KRUH, MEŠANO SEZONSKO SADJE
|
10. 05.
|
SR
|
GOBOVA JUHA, RIŽEVE KROGLICE, PARADIŽNIKOVA OMAKA, PIRE KROMPIR, SOK, KRUH
|
11. 05.
|
ČE
|
FIŽOLOVA KREMNA JUHA, ĐUVEČ, ŽITNI POLPET, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
12. 05.
|
PE
|
ŠPINAČNA KREMNA JUHA, RIBJA KOCKA ALI PEČEN OSLIČ, MASLENI KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
|
|
|
15. 05.
|
PO
|
KORENČKOVA JUHA, MAKARONI S PARADIŽNIKOVO OMAKO, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED
|
16. 05.
|
TO
|
ZELENJAVNA JUHA, ŽITNI POLPET, KROMPIRJEVI OCVRTKI ALI RIŽ, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
17. 05.
|
SR
|
CVETAČNA JUHA, ZELENJAVNI ZREZEK, RIŽ Z ZELENJAVO ALI PEČEN KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
18. 05.
|
ČE
|
ZELENJAVNA JUHA Z VLIVANCI, PRAŽENEC, MEŠANI KOMPOT, BELA ALI ČRNA ŽEMLJA
|
19. 05.
|
PE
|
KROMPIRJEVA KREMNA JUHA, ŽITNI POLPET, POMFRI, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
|
|
|
22. 05.
|
PO
|
ZELENJAVNA JUHA, STROČJI FIŽOL V OMAKI, PIRE KROMPIR, SOK, KRUH, SLADOLED
|
23. 05.
|
TO
|
KORUZNA JUHA, ŠPAGETI S PARADIŽNIKOVO OMAKO, PARMEZAN, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
24. 05.
|
SR
|
GOBOVA KREMNA JUHA, ŽITNI POLPET, RIZI-BIZI ALI PRAŽEN KROMPIR, SOLATNI IZBOR,
|
25. 05.
|
ČE
|
ZELENJAVNA KREMNA JUHA, ZELENJAVNI ZREZEK, , valoviti rezanci, solatni izbor, sok, kruh
|
26. 05.
|
PE
|
zelenjavna juha z vlivanci, marelični cmok, mešan kompot, bali ali črni kruh
|
|
|
|
29. 05.
|
PO
|
cvetačna kremna juha, pečena jajčka, špinača, pire krompir, sok, kruh
|
30. 05.
|
TO
|
zelenjavna juha, rižota z zelenjavo, žitni polpet, solatni izbor, sok, kruh, sladoled
|
31. 05.
|
SR
|
fižolova kremna juha, žitni polpet, pomfri, kečap, gorčica, čebula, bombetka, sok
|
DOBER TEK!
Solatni izbor: ZELENA SOLATA, ZELJE, KORENJE, PARADIŽNIK, KUMARE, KORUZA, RDEČA PESA.
Sezonsko sadje: JABOLKA, MANDARINE, BANANE, ORANŽE, KIVI.
|