|
|
30. 11. 2006
DAN
|
K O S I L O
|
|
|
|
01. 12.
|
PE
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI CVETAČNA KREMNA JUHA, PERESNIKI S PARADIŽNIKOVO OMAKO, PARMEZAN, MARMORNI KOLAČ
|
|
|
|
04. 12.
|
PO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KORUZNA JUHA, PEČENKA ALI ŽITNI POLPET, DUŠEN RIŽ ALI PRAŽEN KROMPIR, NAPOLITANKE BONO PIKOLO
|
05. 12.
|
TO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI GOBOVA KREMNA JUHA, SESEKLJAN ZREZEK ALI ŽITNI POLPET, PIRE KROMPIR, ZELENJAVA NA MASLU
|
06. 12.
|
SR
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, PEČEN PIŠČANEC (PRSA ALI BEDRA) ALI ŽITNI POLPET, POMFRI, MARELIČNI CMOK
|
07. 12.
|
ČE
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, ZREZEK V OMAKI ALI ŽITNI POLPET, PEČEN KROMPIR ALI KROMPIRJEVI OCVRTKI
|
08. 12.
|
PE
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, GOLAŽ Z MESOM ALI KROMPIRJEV GOLAŽ, POLENTA PO DOMAČE ALI KRUHOV CMOK, ČOKOLADNA REZINA
|
|
|
|
11. 12.
|
PO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, ČUFTI V PARADIŽNIKOVI OMAKI ALI SARMA ALI RIŽEVA SARMA, PIRE KROMPIR, MINI RULADA
|
12. 12.
|
TO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI FIŽOLOVA KREMNA JUHA, OCVRTI ZREZEK ALI ŽITNI POLPET, PEČEN KROMPIR ALI RIZI-BIZI
|
13. 12.
|
SR
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI BROKOLI JUHA, ŠPAGETI Z MESNO ALI PARADIŽNIKOVO OMAKO, PARMEZAN, SLADOLED ALI SADJE
|
14. 12.
|
ČE
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KORENČKOVA JUHA, BUJTA REPA, PIRE KROMPIR ALI KRUHOVA RULADA, PEČENKA ALI ŽITNI POLPET
|
15. 12.
|
PE
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ŠPINAČNA JUHA, OCVRTI LIGNJI ALI OCVRTA RIBJA KOCKA, KROMPIRJEVA SOLATA, MLEČNA REZINA
|
|
|
|
18. 12.
|
PO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, DUŠENO KISLO ZELJE, MASLENI KROMPIR ALI POLENTA, PEČENICA ALI ŽITNI POLPET
|
19. 12.
|
TO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI PARADIŽNIKOVA JUHA, STROGANOV ALI ŽITNI POLPET, ŠIROKI REZANCI, RULADA
|
20. 12.
|
SR
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI CVETAČNA JUHA, MESNA RIŽOTA ALI RIŽOTA Z ZELENJAVO, ŽITNI POLPET, ČOKOLADNA REZINA
|
21. 12.
|
ČE
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, HRENOVKA ALI JAJČKA ALI ŽITNI POLPET, ŠPINAČA, PIRE KROMPIR, SLADOLED
|
22. 12.
|
PE
|
RIĆET S PREKAJENIM MESOM ALI BREZ MESA, KROF, MEŠANO SEZONSKO SADJE
|
Pijača: SOK
Solatni izbor: ZELENA SOLATA, RDEČA PESA, PARADIŽNIK, KUMARE, KORUZA, RADIČ, FIŽOL,
Kruh: BELI ALI ČRNI.
Sezonsko sadje: JABOLKA, MANDARINE, BANANE, ORANŽE, KIVI.
DOBER TEK!
SREČNO NOVO LETO!
|