OŠ Bratov Polančičev Maribor

Domov > Arhiv > Šolsko leto 2005/2006 > Kuhinja > Malica

OŠ Bratov Polančičev Maribor

Kaj bo za kosilo v mesecu marcu?

OŠ Bratov Polančičev Maribor

1. 3. 2006

 

 

 

DAN

 

K O S I L O

 

01. 03.

 

 

SR

 

 

GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, OCVRTA RIBJA KOCKA ALI PEČEN OSLIČ, KROMPIRJEVA, FIŽOLOVA ALI FRANCOSKA SOLATA, SOK, KRUH

 

 

02. 03.

 

 

ČE

 

 

BISTRA JUHA Z ZAKUHO, NARAVNI ZREZEK V OMAKI (SVINJ. RIBICA), PRAŽEN KROMPIR ALI RIŽ, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

 

 

03. 03.

 

 

PE

 

 

RIČET S PREKAJENIM MESOM, BUHTELJNI, SOK, KRUH, MEŠANO SEZONSKO SADJE

 

 

 

 

 

 

 

 

06. 03.

 

 

PO

 

 

JUHA Z ZAKUHO, ŠPAGETI Z MESNO OMAKO (MEŠANO MLETO MESO), SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED

 

 

07. 03.

 

 

TO

 

 

GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, ŠPINAČA, PIRE KROMPIR, KUHANA HRENOVKA (TELEČJA), SOK, KRUH

 

 

08. 03.

 

 

SR

 

 

JUHA Z ZAKUHO, OCVRTI ZREZEK (SVINJ. RIBICA), KROMPIRJEVA SOLATA, SOK, KRUH

 

 

09. 03.

 

 

ČE

 

 

BISTRA JUHA Z ZAKUHO, MESNA RIŽOTA (SVINJ. STEGNO), SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

 

 

10. 03.

 

 

PE

 

 

GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, MESO V OMAKI (SVINJ. RIBICA), POLENTA ALI VALOVITI REZANCI, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

 

 

 

 

 

 

 

 

13. 03.

 

 

PO

 

 

BISTRA JUHA Z ZAKUHO, BüJTA REPA, PIRE KROMPIR, PEČENICA (MEŠANO MESO), SOK, KRUH

 

 

14. 03.

 

 

TO

 

 

GOLAŽ Z MESOM (GOVEJE STEGNO), KRUHOV CMOK ALI ŠPAGETI, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

 

 

15. 03.

 

 

SR

 

 

JUHA Z ZAKUHO, POLŽEKI Z MESNO OMAKO (SVINJ. STEGNO), SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, MEŠANO SEZONSKO SADJE

 

 

16. 03.

 

 

ČE

 

 

BISTRA JUHA Z ZAKUHO, MESNE KROGLICE (MEŠANO MLETO MESO), MASLENI KROMPIR, PARADIŽNIKOVA OMAKA, SOK, KRUH

 

 

17. 03.

 

 

PE

 

 

GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, PEČENKA (SVINJ. RIBICA), NARAVNA OMAKA, KROMPIRJEVI OCVRTKI, SOK, KRUH

 

 

 

 

 

 

 

 

20. 03.

 

 

PO

 

 

JUHA Z ZAKUHO, OCVRTA RIBJA KOCKA ALI PEČEN OSLIČ, MASLENI KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

 

 

21. 03.

 

 

TO

 

 

JUHA Z ZAKUHO, MESNA RIŽOTA (SVINJ. STEGNO), SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED

 

 

22. 03.

 

 

SR

 

 

GOLAŽEVA JUHA (GOV. STEGNO), PRAŽENEC, ANANASOV KOMPOT, MINI ŽEMLJA

 

 

23. 03.

 

 

ČE

 

 

GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, SESEKLJAN ZREZEK (MEŠANO MLETO MESO), PIRE KROMPIR, ZELENJAVA NA MASLU, SOK, KRUH

 

 

24. 03.

 

 

PE

 

 

BISTRA JUHA Z ZAKUHO, PERESNIKI  Z MESNO OMAKO (GOV. STEGNO), PARMEZAN, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

 

 

 

 

 

 

 

 

27. 03.

 

 

PO

 

 

JUHA Z ZAKUHO, PEČENICA, DUŠENO KISLO ZELJE, POLENTA ALI KRUHOV CMOK, SOK, KRUH

 

 

28. 03.

 

 

TO

 

 

gOVEJA JUHA Z ZAKUHO, MAKARONOVO MESO (SVINJ. STEGNO), SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

 

 

29. 03.

 

 

SR

 

 

JUHA Z ZAKUHO, ZREZEK NA ŽARU (SVINJ. RIBICA), DUŠEN RIŽ ALI PRAŽEN KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH

 

 

30. 03.

 

 

ČE

 

 

MINEŠTRA Z MESOM (PREKAJENA ŠUNKA), GIBANICA, SOK, KRUH, MEŠANO SEZONSKO SADJE

 

 

31. 03.

 

 

PE

 

 

JUHA Z ZAKUHO, SESEKLJAN ZREZEK, (MEŠANO MLETO MESO)), POMFRI, KEČAP, GORČICA, ČEBULA, BOMBETKA, SOK

 

 

DOBER TEK!

 

 

 

 

   

Najdi.si logo

Zadnja sprememba: 13. 9. 2012 [ Kazalo ]