|
|
29. 4. 2010
PRVA TRIADA: 1.a, 1.b, 2.a, 2.b, 3.a, 3.b
ZAJTRK OB 8h
NAPITEK: MLEKO, ČOKOLADNO MLEKO, ČAJ, SOK
SADNI JOGURT, NAVADNI JOGURT
NAMAZI: MASLO, MARMELADA, SIRNI NAMAZ, EUROKREM, MED
MUESLI, HRUSTKI
KRUH: BELI, ČRNI, ŽEMLJA BELA, ŽEMLJA ČRNA, MLEČNI ROGLJIČEK
DATUM
|
MALICA
|
SOB, 1.5.2010
|
PRAZNIK DELA
|
NED, 2.5.2010
|
|
PON, 3.5.2010
|
MLEČNA PLETENKA, SADNI JOGURT
|
TOR, 4.5.2010
|
PŠENIČNI ZDROB S PROSENO KAŠO NA MLEKU, ČOKOLADNI POSIP
|
SRE, 5.5.2010
|
KORUZNA ŽEMLJA, PIŠČANČJA PRSA V OVITKU, ZELENJAVNI DODATEK, JABOLKO, KAKAV, SADJE SHEME ŠOLSKEGA SADJA
|
ČET, 6.5.2010
|
BUHTELJ, MLEKO, HRUŠKA
|
PET, 7.5.2010
|
OVSENI KRUH, ZELENJAVNI NAMAZ, KIVI, ČAJ
|
SOB, 8.5.2010
|
|
NED, 9.5.2010
|
|
PON, 10.5.2010
|
SKUTNA BLAZINICA, MLEKO
|
TOR, 11.5.2010
|
HRUSTKI Z MLEKOM, BANANA
|
SRE, 12.5.2010
|
KORUZNA BOMBETKA, PURANJA ŠUNKA, ZELENJAVNI DODATEK, ČAJ, JABOLKO, SADJE SHEME ŠOLSKEGA SADJA
|
ČET, 13.5.2010
|
POLBELI KRUH, RIBJI NAMAZ, ZELENJAVNI DODATEK, MLEKO, POMARANČA
|
PET, 14.5.2010
|
HOT DOG, ČAJ Z LIMONO, JABOLKO
|
SOB, 15.5.2010
|
|
NED, 16.5.2010
|
|
PON, 17.5.2010
|
POLNOZRNATA ŠTRUČKA, NAMAZ S ŠUNKO, ZELENJAVNI DODATEK, MLEKO, MELONA
|
TOR, 18.5.2010
|
PEKOVSKO PECIVO S SEMENI, SADNA SKUTA, SOK
|
SRE, 19.5.2010
|
POLNOZRNATA ŠTRUČKA Z ZELIŠČNIM MASLOM, KAKAV, JABOLKO, SADJE SHEME ŠOLSKEGA SADJA
|
ČET, 20.5.2010
|
POLBELI KRUH, MASLO, MED, ČAJ, HRUŠKA
|
PET, 21.5.2010
|
ČEBULNA CIABATA, SVEŽA PAPRIKA, ČAJ, ANANAS
|
SOB, 22.5.2010
|
|
NED, 23.5.2010
|
|
PON, 24.5.2010
|
RŽENI KRUH, PAŠTETA, ČAJ, POMARANČA
|
TOR, 25.5.2010
|
MUESLI, JOGURT, KORUZNA BOMBETKA, JABOLKO
|
SRE, 26.5.2010
|
POLNOZRNATI KRUH, PIŠČANČJA ŠUNKA, SIR, ČAJ, SADJE SHEME ŠOLSKEGA SADJA
|
ČET, 27.5.2010
|
POLNJENI ROGLJIČEK, MLEKO, HRUŠKA
|
PET, 28.5.2010
|
KEBAB, ČAJ Z LIMONO, ANANAS
|
SOB, 29.5.2010
|
|
NED, 30.5.2010
|
|
PON, 31.5.2010
|
HOBI ŠTRUČKA, GRŠKA SOLATA, LEDENI ČAJ, BANANA
|
ZARADI NEREDNE DOBAVE LAHKO PRIDE DO SPREMEMB
SADJE SHEME ŠOLSKEGA SADJA JE LAHKO: JABOLKO, AMERIŠKE BOROVNICE, KAKI, JAGODA, KIVI, GROZDJE, HRUŠKA, FIGE, MELONA, ČEŠNJE IN VIŠNJE, LUBENICA,RDEČI IN ČRNI RIBEZ, MARELICE, MALINE, BRESKVE ALI NEKTARINE, SLIVE, OREHI, LEŠNIKI, PARADIŽNIK, ZELJE, KUMARE, KORENJE, PAPRIKA, KOLERABICA ALI RDEČA REDKVICA
DOBER TEK vam želi osebje kuhinje
in organizator prehrane
|