OŠ Bratov Polančičev Maribor

Domov > Arhiv > Šolsko leto 2006/2007 > Kosilo

OŠ Bratov Polančičev Maribor

Kaj bo za kosilo v mesecu januarju 2007?

OŠ Bratov Polančičev Maribor

29. 12. 2006

 

 

JANUAR 2007

 

JEDILNIK ŠOLSKE PREHRANE OD 03. DO 31. 1. 2007

 

 

DAN

 

K O S I L O

01.01.

PO

novoletne počitnice

02.01.

TO

novoletne počitnice

03.01.

SR

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KORENČKOVA JUHA, POLŽKI Z MESNO ALI PARADIŽNIKOVO OMAKO, PARMEZAN, RULADA

04.01.

ČE

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI CVETAČNA JUHA, SESEKLJAN ZREZEK ALI ŽITNI POLPET, POMES FRITES, ZELENJAVA NA MASLU

05.01.

PE

BISTRA JUHA Z ZAKUHO, GOLAŽ Z MESOM ALI KROMPIRJEV GOLAŽ, POLENTA PO DOMAČE ALI KRUHOV CMOK

 

 

 

08.01.

PO

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KORUZNA JUHA, MESNA RIŽOTA ALI GOBOVA RIŽOTA, ŽITNI POLPET, SLADOLED ALI SADJE

09.01.

TO

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI PREŽGANKA, BUJTA REPA, PIRE KROMPIR, PEČENICA, KREMNA REZINA

10.01.

SR

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, OCVRTI ZREZEK ALI ZELENJAVNI ZREZEK, RIZI-BIZI ALI PEČEN KROMPIR

11.01.

ČE

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI BROKOLI JUHA, ŠPAGETI Z MESNO ALI PARADIŽNIKOVO OMAKO, PARMEZAN, SLADOLED ALI SADJE

12.01.

PE

BISTRA JUHA Z ZAKUHO, MESNE ALI RIŽEVE KROGLICE, PARADIŽNIKOVA OMAKA, ALI SARMA, PIRE KROMPIR

 

 

 

15.01.

PO

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KORENČKOVA JUHA, STROGANOV ALI ŽITNI POLPET, ŠIROKI REZANCI, RULADA

16.01.

TO

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, PEČEN PIŠČANEC BEDRA ALI PRSA, POMES FRITES ali zelenjavni riž

17.01.

SR

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI paradižnikova juha, zrezek v zelenjavni omaki ali žitni polpet, široki rezanci ali kruhov cmok

18.01.

ČE

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI cvetačna juha, segedin golaž z mesom ali brez, masleni krompir, marmorni kolač

19.01.

PE

ričet s prekajenim mesom ali brez mesa, krof, sezonsko sadje

 

 

 

22.01.

PO

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI zelenjavna juha, sesekljan zrezek, krompirjeva ali francoska solata, sladoled ali sadje

23.01.

TO

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI kremna juha, meso v omaki, široki rezanci ali polenta, mešano sezonsko sadje

24.01.

SR

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI špinačna juha, pečen oslič ali lignji, ribja kocka, masleni krompir, sladoled ali sadje

25.01.

ČE

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI cvetačna juha, mesna ali zelenjavna rižota, žitni polpet, mlečna rezina ali sadje

26.01.

PE

mineštra z mesom ali brez, croissant, ledeni čaj, sezonsko sadje

 

 

 

29.01.

PO

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI gobova juha, peresniki z mesno ali paradižnikovo omako, parmezan, sladoled ali sadje

30.01.

TO

BISTRA JUHA Z ZAKUHO, ocvrti zrezek, zelenjavni riž ali pire krompir, zelenjava na maslu, žitni polpet

31.01.

SR

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI gobova juha, meso v zelenjavni omaki, krompirjevi ocvrtki,ali kruhov cmok

 

Pijača: SOK                                                                                                                 DOBER TEK!

Solatni izbor: ZELENA SOLATA, ZELJE, KORENJE, PARADIŽNIK, KUMARE,

 KORUZA, RDEČA PESA, KROMPIRJEVA SOLATA, FIŽOLOVA SOLATA

Kruh: BELI ALI ČRNI.

Sezonsko sadje: JABOLKA, MANDARINE, BANANE, ORANŽE, KIVI.

Mladen Tancer

   

Najdi.si logo

Zadnja sprememba: 13. 9. 2012 [ Kazalo ]