|
|
29. 12. 2006
JANUAR 2007
JEDILNIK ŠOLSKE PREHRANE OD 03. DO 31. 1. 2007
DAN
|
|
K O S I L O
|
01.01.
|
PO
|
novoletne počitnice
|
02.01.
|
TO
|
novoletne počitnice
|
03.01.
|
SR
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KORENČKOVA JUHA, POLŽKI Z MESNO ALI PARADIŽNIKOVO OMAKO, PARMEZAN, RULADA
|
04.01.
|
ČE
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI CVETAČNA JUHA, SESEKLJAN ZREZEK ALI ŽITNI POLPET, POMES FRITES, ZELENJAVA NA MASLU
|
05.01.
|
PE
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, GOLAŽ Z MESOM ALI KROMPIRJEV GOLAŽ, POLENTA PO DOMAČE ALI KRUHOV CMOK
|
|
|
|
08.01.
|
PO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KORUZNA JUHA, MESNA RIŽOTA ALI GOBOVA RIŽOTA, ŽITNI POLPET, SLADOLED ALI SADJE
|
09.01.
|
TO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI PREŽGANKA, BUJTA REPA, PIRE KROMPIR, PEČENICA, KREMNA REZINA
|
10.01.
|
SR
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, OCVRTI ZREZEK ALI ZELENJAVNI ZREZEK, RIZI-BIZI ALI PEČEN KROMPIR
|
11.01.
|
ČE
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI BROKOLI JUHA, ŠPAGETI Z MESNO ALI PARADIŽNIKOVO OMAKO, PARMEZAN, SLADOLED ALI SADJE
|
12.01.
|
PE
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, MESNE ALI RIŽEVE KROGLICE, PARADIŽNIKOVA OMAKA, ALI SARMA, PIRE KROMPIR
|
|
|
|
15.01.
|
PO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KORENČKOVA JUHA, STROGANOV ALI ŽITNI POLPET, ŠIROKI REZANCI, RULADA
|
16.01.
|
TO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, PEČEN PIŠČANEC BEDRA ALI PRSA, POMES FRITES ali zelenjavni riž
|
17.01.
|
SR
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI paradižnikova juha, zrezek v zelenjavni omaki ali žitni polpet, široki rezanci ali kruhov cmok
|
18.01.
|
ČE
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI cvetačna juha, segedin golaž z mesom ali brez, masleni krompir, marmorni kolač
|
19.01.
|
PE
|
ričet s prekajenim mesom ali brez mesa, krof, sezonsko sadje
|
|
|
|
22.01.
|
PO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI zelenjavna juha, sesekljan zrezek, krompirjeva ali francoska solata, sladoled ali sadje
|
23.01.
|
TO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI kremna juha, meso v omaki, široki rezanci ali polenta, mešano sezonsko sadje
|
24.01.
|
SR
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI špinačna juha, pečen oslič ali lignji, ribja kocka, masleni krompir, sladoled ali sadje
|
25.01.
|
ČE
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI cvetačna juha, mesna ali zelenjavna rižota, žitni polpet, mlečna rezina ali sadje
|
26.01.
|
PE
|
mineštra z mesom ali brez, croissant, ledeni čaj, sezonsko sadje
|
|
|
|
29.01.
|
PO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI gobova juha, peresniki z mesno ali paradižnikovo omako, parmezan, sladoled ali sadje
|
30.01.
|
TO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, ocvrti zrezek, zelenjavni riž ali pire krompir, zelenjava na maslu, žitni polpet
|
31.01.
|
SR
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI gobova juha, meso v zelenjavni omaki, krompirjevi ocvrtki,ali kruhov cmok
|
Pijača: SOK DOBER TEK!
Solatni izbor: ZELENA SOLATA, ZELJE, KORENJE, PARADIŽNIK, KUMARE,
KORUZA, RDEČA PESA, KROMPIRJEVA SOLATA, FIŽOLOVA SOLATA
Kruh: BELI ALI ČRNI.
Sezonsko sadje: JABOLKA, MANDARINE, BANANE, ORANŽE, KIVI.
Mladen Tancer
|