|
|
3. 1. 2006
DAN
|
K O S I L O
|
|
|
|
03. 01.
|
TO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, POLŽEKI Z MESNO OMAKO (SVINJ. STEGNO), SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, MEŠANO SEZONSKO SADJE
|
04. 01.
|
SR
|
KOSTNA JUHA Z ZAKUHO, HRENOVKA (TELEČJA), PIRE KROMPIR, ŠPINAČA, SOK, KRUH
|
05. 01.
|
ČE
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, SESEKLJAN ZREZEK (MEŠANO MLETO MESO), POMFRI, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
06. 01.
|
PE
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, OCVRTI ZREZEK (SVINJ. RIBICA), DUŠEN RIŽ ALI PRAŽEN KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
|
|
|
09. 01.
|
PO
|
GOLAŽ Z MESOM (SVINJ. STEGNO), KODRASTI REZANCI ALI POLENTA, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, MEŠANO SEZONSKO SADJE
|
10. 01.
|
TO
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, PEČEN PIŠČANEC (PRSA, BEDRA), RIZI-BIZI ALI PIRE KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
11. 01.
|
SR
|
KOSTNA JUHA Z ZAKUHO, PEČENKA (SVINJ. RIBICA), KROMPIRJEVI OCVRTKI, NARAVNA OMAKA, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
12. 01.
|
ČE
|
JUHA Z ZAKUHO, PERESNIKI Z MESNO OMAKO (MEŠANO MLETO MESO), SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SLADOLED
|
13. 01.
|
PE
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, PEČENICA, DUŠENO KISLO ZELJE, KRUHOV CMOK ALI POLENTA, SOK, KRUH, MEŠANO SEZONSKO SADJE
|
|
|
|
16. 01.
|
PO
|
JUHA Z ZAKUHO, MESNE KROGLICE V PARADIŽNIKOVI OMAKI ALI SARMA (MEŠANO MLETO MESO), PIRE KROMPIR, SOK, KRUH, SOK
|
17. 01.
|
TO
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, ZREZEK NA ŽARU (SVINJ. RIBICA), ZELENJAVNI RIŽ ALI PEČEN KROMPIR, SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH
|
18. 01.
|
SR
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO, OCVRTA RIBJA KOCKA ALI PEČEN OSLIČ, KROMPIRJEVA SOLATA, SOK, KRUH, SLADOLED
|
19.01.
|
ČE
|
JUHA Z ZAKUHO, ŠPAGETI Z MESNO OMAKO (MEŠANO MLETO MESO), PARMEZAN, SOK, KRUH, MLEČNA REZINA
|
20. 01.
|
PE
|
MINEŠTRA Z MESOM (PREKAJENA ŠUNKA), KROSON, SOK, KRUH, MEŠANO SEZONSKO SADJE
|
|
|
|
23. 01.
|
PO
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, MESNA RIŽOTA (SVINJ. STEGNO), SOLATNI IZBOR, SOK, KRUH, SADNA SOLATA
|
24. 01.
|
TO
|
SEGEDIN GOLAŽ (SVINJ. STEGNO), MASLENI KROMPIR ALI POLENTA, SOK, KRUH, BUHTELJ
|
25. 01.
|
SR
|
GOVEJA JUHA Z ZAKUHO, OCVRT PIŠČANEC (PRSA), KROMPIRJEVA ALI FRANCOSKA SOLATA, SOK, KRUH, MEŠANO SEZONSKO SADJE
|
26. 01.
|
ČE
|
JEŠPRENJEVA JUHA S PREKAJENO ŠUNKO, JABOLČNA PITA, SOK, BELI ALI ČRNI KRUH
|
27. 01.
|
PE
|
JUHA Z ZAKUHO, ŠPAGETI Z MESNO OMAKO (MEŠANO MLETO MESO), PARMEZAN, SOLATA, SOK, KRUH
|
|
|
|
30. 01.
|
PO
|
GOLAŽEVA JUHA (GOVEJE STEGNO), PRAŽENEC, JABOLČNI KOMPOT, BELI ALI ČRNI KRUH
|
31. 01.
|
TO
|
JUHA Z ZAKUHO, SESEKLJAN ZREZEK (MEŠANO MLETO MESO), POMFRI, BOMBETKA, GORČICA, KEČAP, ČEBULA, SOK
|
|