1. 2. 2008
OŠ bratov Polančičev
JEDILNIK ŠOLSKE PREHRANE OD 1.2. DO 29.2.2008
|
DATUM
|
KOSILO
|
pe
|
1.2.2008
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, OCVRTI ZREZEK ALI ŽITNI POLPET, RIŽ ALI PEČEN KROMPIR, ZELENJAVA SOTIRANA NA MASLU
|
|
2.2.2008
|
|
|
3.2.2008
|
|
po
|
4.2.2008
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI GOBOVA JUHA, PURANJI ZREZEK V SIROVI OMAKI ALI ŽITNI POLPET, ŠIROKI REZANCI ALI KRUHOVA RULADA
|
to
|
5.2.2008
|
PUSTNA POJEDINA: PEČENICA ALI PREKAJENA ŠUNKA ALI ŽITNI POLPET, DUŠENO KISLO ZELJE, PRAŽEN KROMPIR, SLADOLED
|
sr
|
6.2.2008
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI JUHA S STROČJIM FIŽOLOM, RIŽOTA S SVINJSKIM MESOM ALI MORSKA RIŽOTA, SADJE
|
če
|
7.2.2008
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI PREŽGANKA, PEČENKA V OMAKI ALI ŽITNI POLPET, RIŽ ALI PEČEN KROMPIR
|
pe
|
8.2.2008
|
PREŠERNOV DAN
|
|
9.2.2008
|
|
|
10.2.2008
|
|
po
|
11.2.2008
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ČESNOVA JUHA, PEČEN PIŠČANEC ALI ŽITNI POLPET, MLINCI ALI PRAŽEN KROMPIR
|
to
|
12.2.2008
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, GOVEJI ALI KROMPIRJEV GOLAŽ, POLENTA ALI NJOKI
|
sr
|
13.2.2008
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, PERESNIKI Z MESNO ALI PARADIŽNIKOVO OMAKO, SLADOLED ALI SADJE
|
če
|
14.2.2008
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ŠPINAČNA JUHA, SARMA ALI MESNE KROGLICE ALI RIŽEVE KROGLICE, MASLENI KROMPIR, NAVADNI JOGURT
|
pe
|
15.2.2008
|
RIČET Z MESOM ALI BREZ MESA, KREMNA REZINA ALI SADJE
|
|
16.2.2008
|
|
|
17.2.2008
|
|
po
|
18.2.2008
|
ZIMSKE POČITNICE
|
to
|
19.2.2008
|
sr
|
20.2.2008
|
če
|
21.2.2008
|
pe
|
22.2.2008
|
|
23.2.2008
|
|
|
24.2.2008
|
|
po
|
25.2.2008
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KORUZNA JUHA, PEČENICA ALI ŽITNI PLPET, BUJTA REPA, PIRE KROMPIR
|
to
|
26.2.2008
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI CVETAČNA JUHA, MAKARONOVO MESO ALI POLŽKI Z OREHI, SLADOLED ALI SADJE
|
sr
|
27.2.2008
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI FIŽOLOVSA JUHA, OCVRTA RIBJA KOCKA ALI PEČEN OSLIČ, MASLENI KROMPIR, PUDING
|
če
|
28.2.2008
|
BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, SESEKLJANI ZREZEK ALI ZELENJAVNI ZREZEK, POMES FRITES, BOMBETKA, GORČICA, ČEBULA, KETCHUP
|
pe
|
29.2.2008
|
BOGRAČ Z MESOM ALI BREZ MESA, JABOLČNI ALI SIROV ZAVITEK ALI SADJE
|
ZARADI NEREDNE DOBAVE LAHKO PRIDE DO SPREMEMB
Pijača: 100% POMARANČNI SOK, 100% JABOLČNI SOK, NAPITEK IZ GOZDNIH SADEŽEV, IN VODA
Solatni izbor: ZELENA SOLATA, ZELJE, KORENJE, PARADIŽNIK, KUMARE, KORUZA, RDEČA PESA, KORENČEK, KUMARE, ČRNA REDKEV, SOLATA IZ STROČJEGA FIŽOLA, KROMPIRJEVA SOLATA, FIŽOLOVA SOLATA
Solatni dressingi: S KISOM, OLJEM IN SOLJO, JOGURTOV, JOGURTOV Z ZELIŠČI
Dodatek solati: AJDOVA KAŠA, PROSENA KAŠA, LEČA, ČIČERIKA
Kruh: BELI ALI ČRNI
Sezonsko sadje: JABOLKA, HRUŠKE, SLIVE, MANDARINE, BANANE, ORANŽE, KIVI, MELONA, LUBENICA
DOBER TEK vam želi osebje kuhinje
in organizator prehrane
|