OŠ Bratov Polančičev Maribor

Domov > Arhiv > Šolsko leto 2006/2007 > Kosilo

OŠ Bratov Polančičev Maribor

Kaj bo za kosilo v mesecu MARCU 2007?

OŠ Bratov Polančičev Maribor

13. 3. 2007

OŠ bratov Polančičev

JEDILNIK ŠOLSKE PREHRANE OD 5.3. DO 30.3.2007

 

datum

kosilo

ČE 1.3.

  ZIMSKE  POČITNICE

PE 2.3.

 

 

 

 

PO 5.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, PERESNIKI Z MESNO ALI PARADIŽNIKOVO OMAKO, SLADOLED ALI SADJE

TO 6.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KORUZNA JUHA, ZREZEK V OMAKI, POLENTA ALI KRUHOV CMOK, RULADA

SR 7.3.

JOTA S PREKAJENIM MESOM ALI BREZ MESA, CROISSANT S ČOKOLADO, SEZONSKO SADJE, LEDENI ČAJ

ČE 8.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI CVETAČNA JUHA, GOVEJI GOLAŽ ALI KROMPIRJEV GOLAŽ, KROMPIRJEVI SVALJKI ALI ŠIROKI REZANCI

PE 9.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ŠPINAČNA JUHA, OCVRT RIBJI FILE ALI OSLIČ ALI LIGNJI, MASLENI KROMPIR, SEZONSKO SADJE

 

 

 

 

PO 12.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI GOBOVA JUHA, RIŽOTA S PURANJIM MESOM ALI GOBOVA RIŽOTA, ŽITNI POLPET, NAPOLITANKE

TO 13.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KORENČKOVA JUHA, ZREZEK IZ MLETEGA MESA ALI SOJIN ZREZEK, PIRE KROMPIR, SOK

SR 14.3.

JEŠPRENOVA JUHA Z MESOM ALI BREZ MESA, SIROV ALI JABOLČNI ZAVITEK, SEZONSKO SADJE, LEDENI ČAJ

ČE 15.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI RIBJA JUHA, PEČENKA ALI SOJIN ZREZEK, PRAŽEN KROMPIR ALI ZELENJAVNI RIŽ

PE 16.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KREMNA JUHA, ŠPAGETI Z MESNO ALI PARADIŽNIKOVO OMAKO, PARMEZAN, SLADOLED ALI SADJE

 

 

 

 

PO 19.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI POROVA JUHA, OCVRTI ZREZEK ALI ŽITNI POLPET, RIŽ ALI PEČEN KROMPIR, ZELENJAVA NA MASLU

TO 20.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO, SEGEDIN GOLAŽ Z MESOM ALI BREZ MESA, PIRE KROMPIR ALI POLENTA, NAVADNI JOGURT

SR 21.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, SESEKLJAN ZREZEK ALI SOJIN ZREZEK, POMES FRITES, ZELENJAVA, SEZONSKO SADJE

ČE 22.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI FIŽOLOVA JUHA, STROGANOV ALI ŽITNI POLPET, ŠIROKI REZANCI ALI KROMPIRJEVI OCVRTKI

PE 23.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI GRAHOVA JUHA, MESNA RIŽOTA ALI RIŽOTA Z MORSKIMI SADEŽI, RULADA ALI SADJE

 

 

 

 

PO 26.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI BROKOLI JUHA, SESEKLJAN ZREZEK V SMETANOVI OMAKI, ŠIROKI REZANCI ALI KRUHOV CMOK

TO 27.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, OCVRTA PIŠČANČJA PRSA ALI BEDRA, ZELENJAVNI RIŽ ALI PEČEN KROMPIR

SR 28.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI POROVA JUHA, PERESNIKI Z MESNO ALI PARADIŽNIKOVO OMAKO, PARMEZAN, SLADOLED

ČE 29.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KREMNA JUHA, SARMA ALI MESNE ALI RIŽEVE KROGLICE, PIRE KROMPIR, NAVADNI ALI SADNI JOGURT

PE 30.3.

MINEŠTRA Z MESOM ALI BREZ MESA, BUHTELJNI PO DOMAČE, SOK, SEZONSKO SADJE

 

Pijača: SOK

Solatni izbor: ZELENA SOLATA, ZELJE, KORENJE, PARADIŽNIK, KUMARE, KORUZA, RDEČA PESA, KROMPIRJEVA SOLATA, FIŽOLOVA SOLATA.      

Kruh: BELI ALI ČRNI.

Sezonsko sadje: JABOLKA, MANDARINE, BANANE, ORANŽE, KIVI

ORGANIZATOR PREHRANE           

DOBER TEK VAM ŽELI                                 MATEJ PANGERL                           

IN OSEBJE KUHINJE  

OŠ bratov Polančičev

JEDILNIK ŠOLSKE PREHRANE OD 5.3. DO 30.3.2007

 

datum

kosilo

ČE 1.3.

  ZIMSKE  POČITNICE

PE 2.3.

 

 

 

 

PO 5.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, PERESNIKI Z MESNO ALI PARADIŽNIKOVO OMAKO, SLADOLED ALI SADJE

TO 6.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KORUZNA JUHA, ZREZEK V OMAKI, POLENTA ALI KRUHOV CMOK, RULADA

SR 7.3.

JOTA S PREKAJENIM MESOM ALI BREZ MESA, CROISSANT S ČOKOLADO, SEZONSKO SADJE, LEDENI ČAJ

ČE 8.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI CVETAČNA JUHA, GOVEJI GOLAŽ ALI KROMPIRJEV GOLAŽ, KROMPIRJEVI SVALJKI ALI ŠIROKI REZANCI

PE 9.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ŠPINAČNA JUHA, OCVRT RIBJI FILE ALI OSLIČ ALI LIGNJI, MASLENI KROMPIR, SEZONSKO SADJE

 

 

 

 

PO 12.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI GOBOVA JUHA, RIŽOTA S PURANJIM MESOM ALI GOBOVA RIŽOTA, ŽITNI POLPET, NAPOLITANKE

TO 13.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KORENČKOVA JUHA, ZREZEK IZ MLETEGA MESA ALI SOJIN ZREZEK, PIRE KROMPIR, SOK

SR 14.3.

JEŠPRENOVA JUHA Z MESOM ALI BREZ MESA, SIROV ALI JABOLČNI ZAVITEK, SEZONSKO SADJE, LEDENI ČAJ

ČE 15.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI RIBJA JUHA, PEČENKA ALI SOJIN ZREZEK, PRAŽEN KROMPIR ALI ZELENJAVNI RIŽ

PE 16.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI KREMNA JUHA, ŠPAGETI Z MESNO ALI PARADIŽNIKOVO OMAKO, PARMEZAN, SLADOLED ALI SADJE

 

 

 

 

PO 19.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI POROVA JUHA, OCVRTI ZREZEK ALI ŽITNI POLPET, RIŽ ALI PEČEN KROMPIR, ZELENJAVA NA MASLU

TO 20.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO, SEGEDIN GOLAŽ Z MESOM ALI BREZ MESA, PIRE KROMPIR ALI POLENTA, NAVADNI JOGURT

SR 21.3.

BISTRA JUHA Z ZAKUHO ALI ZELENJAVNA JUHA, SESEKLJAN ZREZEK ALI SOJIN ZREZEK, POMES FRITES, ZELENJAVA, SEZONSKO SADJE

ČE 22.3.

<

Viktorija Rošker

   

Najdi.si logo

Zadnja sprememba: 13. 9. 2012 [ Kazalo ]